تغییر عملکرد مغز با فرستادن پیام های متنی

ساخت وبلاگ

امکانات وب

كد ماوس

-->-->-->



-->-->-->-->-->-->
برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

اس ام اس و چت روی مغز انسان ها تاثیر گذاشته است.تکنولوژی توانسته روی تغییرات فکر و ذهن ما کاملا تاثیر گذار باشد. دانشمندان دریافته اند که پیام های متنی عملکرد مغز ما را تحت تاثیر قرار داده و یک ریتم جدید برای امواج مغزی ایجاد کرده است.



این مطالعه که توسط دکتر ویلیام تاتوم در مجله صرع و رفتار منتشر شده است، نشان داد که ۲۰ درصد از شرکت کنندگان تجربه احساس و تغییر منحصر به فردی در هنگام ارسال پیام کوتاه را تجربه کرده اند. در اصل، یکی از موضوعات داغ حال این روز های دنیای فناوری، تاثیر فناوری بر سلامت افراد جامعه است که به موضوع چالش برانگیزی نیز تبدیل شده است.



با بررسی ۱۲۹ بیمار در یک دوره ۱۶ ماهه، دکتر تاتوم یک “ریتم پیام کوتاه منحصر به فرد” را مشاهده کرد و نشان داد که وقتی کاربران به گوشی های هوشمند خود نگاه می کنند، تغییر عصبی مهمی ناشی از آن فرد را در بر می گیرد. بنده نیز به شخصه بار ها متوحه این تغییرات نامحسوس در خود شده ام، اما آیا می توان در این عصر فناوری، از این دستگاه های دوست داشتنی دل کند؟!



این که آیا مردم این “ریتم منحصر به فرد” را تجربه می کنند یا نه هیچ وابستگی و ارتباطی به سن یا جنسیت آن ها ندارد، بلکه یک عامل ناشناخته عامل بروز این پدیده است. مطمئنا با تلاش کارشناسان در این زمینه به زودی این عامل نیز شناسایی خواهد شد.



امواج مغزی توسط اسکن ECG در طی یک دوره ۱۶ ماهه تحت نظر قرار گرفتند، و شرکت کنندگان به انجام فعالیت های مختلف بر روی آی فون خود پرداختند؛ از جمله پیام های متنی، با انگشت ضربه زدن به صفحه گوشی و صحبت کردن با تلفن، اما تنها در این میان، ارسال پیام کوتاه بود که منجر به تولید امواج مختلف موج ها در مغز شد.



دکتر تاتوم گفت: ما اعتقاد داریم که این ریتم جدید، یک متریک هدف از توانایی مغز برای پردازش اطلاعات غیر کلامی در طول استفاده از دستگاه های الکترونیکی است و به شدت به یک شبکه توزیع گسترده متصل است که با عناصری مانند توجه و یا احساسات تکمیل می شود.



این ریتم منحصر به فرد پیام کوتاه نیز در کاربران اپل زمانی که از آی پد استفاده می کردند نیز مشاهده شد و این نشان دهنده این است که گویا مغز توجه خاصی نسبت به پیام کوتاه دارد و شاید برایش جذاب باشد که بدون این که طرف مقابل را ببینیم یا حتی صدای او را بشنویم،



تنها با ارسال چند کلمه با او ارتباط برقرار می کنیم. البته برای مغز کمی دشوار است تا با این مسئله کنار بیاید، زیرا یکی از مشکلاتی که گریبان گیز افراد وابسته به ارسال پیام کوتاه است، ناتوانی در فهماندن لحن خود به مخاطبین خود است که این مشکل همیشه باعث بروز سوءتفاهم های بسیاری در میان افراد شده است.



آیا شما تا به حال به تغییرات به وجود آمده در مغز و اعصاب خود هنگام استفاده از دستگاه های الکترونیکی و مخصوصا ارسال پیام کوتاه دقت کرده اید؟ به نظر شما چه خطرات و آسیب هایی می تواند گریبان گیز افراد استفاده کننده از این فناوری ها باشد؟ مهاجر...
ما را در سایت مهاجر دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : یعقوب yakub بازدید : 302 تاريخ : سه شنبه 9 شهريور 1395 ساعت: 0:43